مواد لازم برای کیک یخچالی موزی شکلاتی خوشمزه
- شکر 3 قاشق غذا خوری
- نشاسته 3 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
- شیر 1 لیوان
- کره 50 گرم
- خامه 100 گرم
- بیسکویت پتی بور 1 بسته
- موز 2 عدد
طرز تهیه کیک یخچالی موزی شکلاتی
مرحله اول: برای تهیه کیک یخچالی موزی، اول موز ها را پوست گرفته و حلقه ای برش می دهیم و آماده می گذاریم.
مرحله دوم: تهیه کیک یخچالی موزی
ابتدا پودر کاکائو، نشاسته، شیر را داخل شیر جوش می ریزیم و مدام مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله سوم: حرارت دادن به مواد
حالا مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام مخلوط می کنیم تا به آرامی کمی غلظت پیدا کند.
مرحله چهارم: افزودن کره و خامه
مواد را از روی حرارت برمی داریم و کره و خامه را به مواد افزوده و مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم: تهیه کیک یخچالی بیسکوییتی
داخل ظرف مناسبی را یک لایه بیسکویت پتی بور چیده و روی آن یک لایه سس شکلاتی بریزید، حالا موز ها را روی سس بچینید این مراحل را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
مرحله ششم: استراحت کیک یخچالی
حالا کیک را داخل یخچال گذاشته و به مدت 5 ساعت استراحت می دهیم تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
مرحله آخر: سرو کیک یخچالی موزی
حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و برش می دهیم و داخل ظرف سرو می چینیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک یخچالی شکلاتی با موز و بیسکویت پتی بور
- می توانید بعد از اتمام کار روی کیک را با یک لایه ژله موزی بپوشانید.
- از گاناش هم برای تهیه این کیک می توانید استفاده کنید.
- این دسر را در ظرف های تک نفره یا بزرگ می توان تهیه کرد.
منبع: سلام دنیا